Standard A6 Kalendere med trykk

Artnr: 8744

La 2024 bli ditt år å skinne med vår standard A6-kalender! Lommeformat.

Tilgjengelig i 3 stilige farger - svart, brun og rosa. Et snev av klasse og stil som går hånd i hånd med funksjonalitet.

Tilpasningsalternativer: Uttrykk fantasien din! Skriv ut drømmedesignet ditt på omslaget og la kreativiteten din blomstre.

Logo og navnepreging gjør kalenderen personlig ved å prege din logo og/eller navn på omslaget. Legg til en unik touch til din daglige organisasjon. (Kostnad for utskrift av logo eller navn og trykkplate kommer i tillegg)

Innbundet ukeplanlegger: Perfekt for å omfavne 2024 med struktur og effektivitet. Måneder fra januar til desember pent organisert for å holde deg på sporet.

Ukentlige hendelser, notater og ideer: Designet for å holde ukene dine fokuserte og produktive. Skriv ned dine mål, refleksjoner og inspirerende ideer.

Kvalitetspapir (80 g/m²): Hver side er laget med omhu og omtanke. Plass til å uttrykke deg selv og dokumentere tankene dine uten å måtte inngå kompromisser.

Elastisk lukking og sidebånd: Holder kalenderen din sikkert lukket og fremhever ukens gjeldende side, slik at du raskt kan finne planene dine.


Produktet er utgått.
Se andre lignende produkter