Standard A6 Kalendere med trykk


Standard A6 Kalendere med trykk
Art.nr. 8744
Minste antall: 25 stk

La 2024 bli ditt år å skinne med vår standard A6-kalender! Lommeformat.

Tilgjengelig i 3 stilige farger - svart, brun og rosa. Et snev av klasse og stil som går hånd i hånd med funksjonalitet.

Tilpasningsalternativer: Uttrykk fantasien din! Skriv ut drømmedesignet ditt på omslaget og la kreativiteten din blomstre.

Logo og navnepreging gjør kalenderen personlig ved å prege din logo og/eller navn på omslaget. Legg til en unik touch til din daglige organisasjon. (Kostnad for utskrift av logo eller navn og trykkplate kommer i tillegg)

Innbundet ukeplanlegger: Perfekt for å omfavne 2024 med struktur og effektivitet. Måneder fra januar til desember pent organisert for å holde deg på sporet.

Ukentlige hendelser, notater og ideer: Designet for å holde ukene dine fokuserte og produktive. Skriv ned dine mål, refleksjoner og inspirerende ideer.

Kvalitetspapir (80 g/m²): Hver side er laget med omhu og omtanke. Plass til å uttrykke deg selv og dokumentere tankene dine uten å måtte inngå kompromisser.

Elastisk lukking og sidebånd: Holder kalenderen din sikkert lukket og fremhever ukens gjeldende side, slik at du raskt kan finne planene dine.

Pris

Antall 25 50 100 200 300 500
Pris/stk 175,00 150,00 135,00 115,00 110,00 105,00

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Profile Production

Profile Production tilbyr et stort utvalg av reklameartikler med eget trykk. Profile Production står for høy kvalitet, ledende service og raske leveringstider.


Vis samtlige produkter fra Profile Production
Material 80 g/m² Kvalitetspapper
Leveranstid Levering fra uke 48, for tidligere levering gjelder andre priser.
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter